Toon alweer sterk derde in Nommay

Toon kent een goede start en kan zo als derde aan de trappen beginnen. Al vanaf de eerste ronde maakt hij een sterke indruk door mee op kop te rijden, zonder meteen te veel energie te verbruiken. Wanneer in de tweede materiaalwissel van der Poel een fout maakt, trekt Van Aert door en heeft een gaatje. Toon klampt in tweede positie aan.

Van der Poel komt terug in een flits en rijdt meteen door naar Van Aert. Daarna komt Toon op een derde plaats met in zijn wiel Laurens Sweeck. Van der Poel kan Van Aert passeren, die daarna de aansluiting verliest. Toon rijdt aan een stevig tempo verder en kan zo Sweeck achter zich laten. Voor de rest van de wedstrijd blijven de podiumplaatsen ongewijzigd. Toch weer een sterke prestatie voor Toon.

Uitslag: 1: Mathieu van der Poel, 2: Wout Van Aert, 3: Toon Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *