Thijs tweede beste in Lille

De snelste start, bij de beloften, was voor Thijs. Het zou een supersnelle en spannende cross worden. Het zand lag er zwaarder bij dan dat je op het eerste zicht zou zeggen.

Thijs vormde samen met Iserbyt, Toupalek en Dekker een kopgroep. Iserbyt sprong weg en had al snel een voorsprong. Thijs kwam sterk terug, zelfs tot op het wiel van Eli. In de techische zone raakte Thijs opnieuw enkele seconden achterop, op plaats twee. Het gevaar kwam van achter, Jens Dekker kwam terug. Het werd nog spannend, maar Thijs kon na een verbeten strijd laten zien dat hij de sterkste was, om zo zijn tweede plaats veilig stellen.

Uitslag 1: Eli Iserbyt, 2: Thijs Aerts, 3: Jens Dekker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *