Thijs haalt weer podium in Hoogstraten

Bij de beloften startte de wedstrijd met een herstart door een misverstand over al dan niet “lichten” of “het fluitje” om te starten. Uiteindelijk koos men voor het fluitje. Thijs startte goed en pakte de kop in de eerste ronde. Al snel werd hij gepasseerd door Iserbyt, Toupalek en Dekker. Het zouden ook de hoofdrolspelers worden in deze wedstrijd.

Vanaf het moment dat Iserbyt opgewarmd was, kon niemand hem nog bijhouden. Erachter kwamen Toupalek en Dekker en dan pas Thijs op een paar seconden.

Toen vond Thijs het tijd om zijn inhaalrace te beginnen. Redelijk snel had hij zijn twee voorgangers opgerold. Hij kwam zelfs kort op Iserbyt, maar die stak een tandje bij toen hij Thijs zag komen. De posities lagen vast vast voor de rest van de wedstrijd. Thijs eindigde sterk tweede.

Uitslag: 1: Eli Iserbyt, 2: Thijs Aerts, 3: Thomas Dekker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *