“Niet hersteld van jetlag”, Toon zegt af voor Ronse.

Zijn volgende cross op Belgische bodem zal nog even op zich moeten laten wachten.

Toon, die jaarlijks wat last ondervindt van de jetlag bij het terugreizen van de States naar Europa, zal dit weekend niet in actie komen te Ronse. Dit is een spijtige zaak, want hij leek in Amerika nochtans in bloedvorm. Om deze vorm zo snel mogelijk te laten terugkeren, neemt hij geen risico’s.

“Dat ik Meulebeke op zaterdag niet zou halen, was ingepland. Ik ging met hen dan ook geen contract aan. Maar dat ik ook de cross van zondag niet zou halen, vind ik zeer spijtig. Ik ben niet hersteld en kan momenteel ook geen goede trainingen afwerken. Afgelopen nacht sliep ik zelfs nog 11 uren!”

We hopen met Toon mee dat de problemen zo snel mogelijk achter de rug zijn, zodat hij vanaf volgend weekend terug op niveau is! Thijs verteerd de jetlag heel wat beter. Hij kijkt dan ook reikhalzend uit naar zijn eerste Belgische cross van het seizoen!

1 gedachte op ““Niet hersteld van jetlag”, Toon zegt af voor Ronse.

  1. Groot gelijk. Luisteren naar je lichaam , het seizoen is nog lang. Ik zie liever een goede Toon op het veld dan iemand die zich kapot rijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *