Eerste podium voor Thijs bij de profs!

De Zilvermeercross in Mol was de kans voor Thijs om punten te pakken.

Hij knalde vanop de eerste rij als vijfde het veld in. Met in de eerste ronde een perfecte doortocht in het zand op kop. Er ontstond een kopgroep van negen man waar Thijs mee vooraan meedraaide. Tot hij in het decor terecht kwam, hij viel met zijn hoofd tegen een paaltje en bezeerde zich.

Thijs moest een ronde bekomen en terug zijn tempo zoeken.
Daarna ging hij vollebak achtervolgen met als resultaat dat hij de meeste van de voormalige kopgroep inhaalde en voorbij ging.

Corné van Kessel was vooraan weg met daarna Jim Aernouts als tweede. Het werd nog een strijd voor de derde plaats tussen David van der Poel en Thijs. Maar hij kon in de laatste ronde David achter zich laten. Wat een schitterende wedstrijd van Thijs en proficiat met de eerste podiumplaats bij de profs!

Uitslag: 1 Corné Van Kessel, 2 Jim Aernouts, 3 Thijs Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *