1 gedachte op “Foto’s: BK Kruibeke

  1. Hallo Toon en Thijs,
    Nogmaals bedankt voor de ongelooflijke spannende en fantastische sportzondag.
    Ik ben meer een passief (zetel voor de buis) dan actief suporterslid van jullie. Enkele malen ben ik al meegereisd met de bus en zondag was er daar eentje van.
    Als het cross op tv is kan ik niet blijven zitten als Toon mee doet voor het podium of de overwinning. Telkens Toon op het hoogste schavotje staat moet ik effe weg om mijn vochtige ogen niet te laten zien aan mijn huisgenoten. Zondag was het neffe anders. Het was super om je als eerste over de meet te zien komen, samen met Dirk Bevers (best friend), Inge en de hele clan werden we bevangen door sterke emoties van fierheid en trots, zeker toen “kleine” broer Thijs na een super sterke wedstrijd als 5de over de meet bolde. Ook toen werden de ogen vochtig en rolde er een traantje. Veussel was en is trots. Nu nog steeds is het gevoel van bewondering nog niet verdwenen. Het bekijken van de filmpjes op rtv, vrt, vtm doet me steeds een krop in de keel krijgen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn voorspelling ” Toon wordt Belgisch kampioen” vanop de eerste rij heb kunnen meemaken. Ik hoop van harte dat je ook in Bogense zal meedoen voor de ereplaats en dat we nog lang van jullie prestaties kunnen genieten.
    Mvg Pe van de Click

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *