Mooi podium met Toon in Otegem

De dag na het Belgisch Kampioenschap is er traditioneel de veldcross in Otegem.

Toon stond na de vele plichtplegingen, het overwinningsfeest en met maar enkele uren slaap, aan de start samen met Thijs. Als gevolg daarvan was het een koude start, met andere woorden, zonder voordien degelijk los te rijden omdat de tijd hiervoor ontbrak. Het was dus even afwachten in hoeverre de benen de inspanningen van de dag voordien verteerd hadden.

Toon en Thijs gingen beide rond de vijftiende plaats het veld in. De eerste ronden draaide het wat stroef maar dat beterde naar het tweede gedeelte van de wedstrijd toe. Mathieu van de Poel was al snel weg met Van Aert als eerste achtervolger. Daarachter een groepje dat stelselmatig uitgedund werd tot uiteindelijk Toon in derde positie kwam te zitten.

Het werd meteen ook de einduitslag.

Uitslag: 1: Mathieu van de Poel, 2: Wout Van Aert, 3: Toon Aerts, 12: Thijs Aerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *