Wedstrijd – Hoogstraten

Wat een geweldige wedstrijden hebben we vandaag gezien op het slijkparcours op de Blauwbossen in Hoogstraten.  Thijs stond weer op het podium met een schitterende derde plaats bij de juniores. Van der Poel was weer vanaf het begin weg. Martijn Budding ging vanaf de eerste ronde erachteraan gevolgd door Kobe Goosens en Ben Boets. Thijs kwam sterk van achter terug en passeerde Goosens en Boets. Dat bepaalde meteen ook de eindstand.

Uitslag juniores: 1: Mathieu van der Poel, 2: Martijn Budding, 3: Thijs Aerts.

Thijs-Aerts-Hoogstraten-podium

Ook podium voor Toon bij de beloften die een ongelofelijk sterke wedstrijd reed. Na de start hing hij 12de, Van Kessel was het snelste weg maar viel al snel terug. Het was enorm zwaar op dit modderparcours met talrijke schuivers en valpartijen. Bosmans en Vermeersch geraakten voorop gevolgd door een groepje waar Toon vanuit de achtergrond op een schitterende wijze bij kwam aansluiten. Vermeersch kon het tempo van Bosmans niet aan maar bleef volgen. Toon presteerde het om in de laatste ronde zijn kompanen achter zich te laten wat het tot het einde superspannend maakte voor de supporters. Een zeer verdiende podiumplaats voor Toon!

Uitslag beloften: 1: Wietse Bosmans, 2: Gianni Vermeersch, 3: Toon Aerts.

Toon-Aerts-Hoogstraten-podium

4 gedachten over “Wedstrijd – Hoogstraten

  1. gisteren kon ik supporteren voor Toon en Thijs in Hoogstraten, straffe kerels. Klasse, inzet en karakter, daar houden we van. In Oostmalle ben ik er weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *