Wedstrijd – Scheldecross Antwerpen

Thijs concentreert zich momenteel op zijn examens, vandaar dat hij dit weekend past.

Toon, die op de Hogeschool L.O. doet, heeft pas in januari examens dus kon hij na de stage in Mallorca wel in Antwerpen aan de slag in een wedstrijd waar de beloften samen met de elites reden. Dat wil zeggen dat er veel volk aan de start stond. Zo’n vijftig renners mochten laten zien wat ze konden op het uitermate snelle parcours voorzien van de nodige zandstroken. Toon startte wel achteraan maar volgde goed. Het nadeel is dat bij sommige stukken van de omloop je gewoon staat te wachten voordat je verder kan omdat de voorgangers ook in de file staan. Wanneer dan vooraan wordt doorgetrokken, verlies je veel tijd. Maar Toon reed sterk en kwam terug tot een knappe zeventiende plaats tussen de wereldtoppers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *