Wedstrijd: Loenhout

Toon is in de loodzware Azencross derde geworden en heeft zijn podiumplaats dubbel en dik heeft verdiend. Vanaf het begin ging het er hard aan toe, een ware moddercatch. Er werd getrokken en geduwd, het bitsige spel van de  rivaliteit tussen kampioenen. De gladiatoren op de fiets die strijden voor een overwinning of een podiumplaats. We weten dat deze lichting beloften van wereldniveau is en dat Toon daar een belangrijke rol in begint te spelen. Maar een plaatsje bij de besten krijg je niet zomaar cadeau, nee die moet je afdwingen. Laurens Sweeck nam al vroeg in de wedstrijd het hazenpad en het waren in eerste instantie Toon en Michael Vanthourenhout die met z’n tweeën in de achtervolging gingen. Er werd gevallen, geschoven, in een beek gedoken, zij aan zij rakelings langs de afsluiting gescheurd en er werd gewisseld. De genaderde Diether Sweeck wisselde niet en kwam plots op een tweede plaats te zitten. In de laatste ronde kon Toon Michael Vanthourenhout achter zich houden en werd met een kleine voorsprong derde. Het was voor de talrijke supporters een wedstrijd om duimen en vingers bij af te likken!

En Thijs mogen we ook niet vergeten. Hij heeft zijn felbegeerde toptien plaats binnen. Het was fenomenaal hoe hij van achteraan weer iedereen voorbijstak en de eerste eerstejaarsbelofte werd. Ook hij leverde met zijn achtste plaats een beresterke prestatie!

Toonaankomst

2 gedachten over “Wedstrijd: Loenhout

  1. Wat een prestatie! Vanuit het overvloedig sneeuwende Oostenrijk een dikke proficiat van Peter, Carine en Rana!

  2. Wedstrijd loenhout,hier se heb het nog gezegd he ,het is in aantocht zeer goed gedaan Toon en ook ne dikke proficiat voor Thijs hij is er bijna ook ze ,zeer goed gedaan mannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *