Wedstrijd: Koksijde

Over de wedstrijd van Thijs bij de beloften kunnen we kort zijn. Hij moest achteraan starten en hij geraakte gewoon niet naar voren. Een wedstrijd om snel te vergeten.

Sportbandages - SportsteunzolenToon daarentegen klaarde vandaag een huzarenstukje. Een wereldbekerwedstrijd bij de profs met ’s werelds allerbeste renners op een loodzwaar parcours en dan top tien eindigen. Dat was hetgeen hij vandaag klaarspeelde.

Vanaf het begin mee in de wedstrijd tussen de favorieten. Begonnen rond een vijftiende plek om dan ronde per ronde enkele plaatsen naar voor op te schuiven. Dit alles op een sterk maar gedoseerd tempo. Om dan in de laatste ronde nog eens alles uit zijn kas te rijden. Waardoor hij als zevende over de finish kwam en zo menig gevestigde waarde achter zich liet.  Een schitterende prestatie, zeer sterk!! Prachtig om mee te maken!

Toon-Aerts-Koksijde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *