Wedstrijd Baal, Toon

Sportbandages - SportsteunzolenHij stond op de tweede rij bij de start en was er niet zo gerust in. De zware crossen van de afgelopen dagen zorgden toch wel voor een niet al te fris gevoel in de benen. Gelukkig beterde dat snel en kon hij in de voorste groep mee. Hij reed de eerste ronden zo rond de achtste plaats. Wout van Aert was ondertussen alweer vertrokken voor een solo-ontsnapping. De strijd ging om de podiumplaatsen. In de voorlaatste ronde kwam Toon van achteren terug naar Nys die op dat moment afgescheiden op de tweede plaats reed. Toon kwam op het wiel maar wisselde in de laatste ronde, iets wat Nys niet deed. Meteen was de eindstand bekend. Nys tweede en Toon buitengewoon knap op drie!! Na een overwinning in Duitsland is dit toch alweer een mooie podiumplaats bij de profs voor Toon. Een dikke proficiat!! Het jaar is zowel voor Toon als Thijs fantastisch ingezet!

aerts-1

4 gedachten over “Wedstrijd Baal, Toon

  1. Toon,

    even als uw broer het jaar goed ingezet, dat je in de zwaardere crossen steeds dichter komt voor de prijzen hadden we vorige maand al kunnen zien.
    Veel lof ook over het interview, en je was precies nog niet echt diep geweest. 😉

  2. Proficiat Toon en Thijs, en iedereen heeft het gehoord en gezien op TV. Prima wedstrijden en veel sympathie bij de kijkers. Toon je staat voor altijd op de foto van deze wedstrijd!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *